14 Ocak 2011 Cuma

BANKA HESAPLARINDAN İNTERNET YOLUYLA HIRSIZLIK - 2

(Banka hesaplarından internet yoluyla hırsızlık yazımız önemli ölçüde ses getirdi. Son iki gün içinde inanılmaz tıklama yapıldı. konuya ilgi gösterenlere teşekkür ediyorum.
Ancak blog yazarlığı bir anlamda gazetecilik gibi. bir tarafın açıklamasına diğer tarafın da söz hakkı vardır. bu bağlamda "Vodafone Türkiye adına e-mail attığını ifade eden sayın Anıl Can Arslan'ın da bu konudaki açıklamasına yer vermek bir anlamda zorunluluk.
Bu nedenle söz şimdi de Sayın Arslan'ın:)


Vodafone’dan önemli bilgilendirme

Vodafone ile bir bankanın ismini içeren bir e-posta mesajının, internet ortamında yayılmaya çalışıldığı tarafımızca tespit edilmiştir.
Mesajda adı geçen konu ile ilgili olarak Vodafone Türkiye, herhangi bir hukuki sorumluluğu olmamasına ve problem kendisinden kaynaklanmamasına rağmen dolandırıcılık vakasının muhatabı olan kişinin mağduriyetinin yasal yollardan giderilmesi adına her türlü yapıcı yaklaşımı göstermiştir ve sürecin yargıya taşınacak bundan sonraki kısmında da bu yaklaşımını göstermeye devam edecektir.
Bu noktada ilgili e-posta mesajına muhatap olan herkesten; mesajın yeterince bilgi sahibi olmadan sorumsuzca yayılmasına katkıda bulunmama konusunda hassasiyet göstermesini rica ederiz. Vodafone Türkiye; bu yanlış, taraflı bilgilendirmeye ve bunu farklı amaçlarla kullananlara karşı yasal haklarını saklı tutmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Vodafone Türkiye
Adına ANIL CAN ARSLAN


 
SON SÖZ: BU KONUDA OLASI GELİŞMELERE TARAFIMIZA HER İKİ KANALDAN YAPILACAK AÇIKLAMALARI DA YAYINLAYACAĞIMI İFADE ETMEK İSTERİM.

2 yorum:

  1. Böyle bir olay var mı? yok mu? varsa anlatılanlara karşı sizin gereçekten yaptığınız işlemler nelerdir_? " En iyi savunma saldırıdır" ayaklarına yatmayalım.

    Önder AYHAN

    YanıtlaSil