14 Mart 2011 Pazartesi

5 DOSTA VEDA

http://kirmiziadam.blogspot.com/ adresindeki dostum "Kırmızı Adam"ın blogu "KALDIRILDI" olarak işaretlenmiş. Bunun anlamının ne olduğunu tam bilemiyorum. Blog sahibinin kendisi mi kaldırdı yoksa blog.spot tarafından mı kaldırıldı. Anlaşılamıyor. dostumuzun bloguna erişim mümkün olamıyor.


http://melis-melisblogspotcom.blogspot.com/ adresindeki dostum "Melis" ile http://kackitapokudumben.blogspot.com/ sitesine de ulaşılamıyor. Tıklandığında ""BULUNAMADI" kaydı ekrana çıkıyor. elbette yukarıdaki gibi bu iki dostun bulunamayış sebeplerini bilmem mümkün olmuyor.

http://neslihan75.blogspot.com/ adresindeki "Neslihan" ile  http://akheneton.blogspot.com/ adresindeki "Mavi Ay" ise sitelerini sadece "DAVETLİ OKUYUCULARA AÇIK" hale getirmişler. Elbette bu bloglara ulaşamadığıma göre göre davet edilmediğim açık.

Sonuçta artık yukarıdaki adreslerdeki 5 dostuma ulaşmam imkansız hale geldiğinden, üzülerek blog dostlarım listesinden çıkarmak zorunda kaldım. Kendilerini bir şekilde izlemeye devam etmeyi isterdim. Öyle ya da böyle isteyerek, istemeyerek ayrılmak durumundayız. dostlarım bir şekilde blogumu ziyaret ederek bu yazımı görürlerse ve yeni adreslerini bildirirlerse sevineceğimi ve tekrar izlemeye alacağımı belirtiyorum.

HOŞÇAKALIN DOSTLARIM BENİM, HOŞÇAKALIN...

2 yorum:

  1. Giderek azalıyoruz değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aysema,
    Ne yazık ki öyle, son blog yasaklaması, gezinmeyi önmeli ölçüde yavaşlattı. Neredeyse 3te bire düştü. bunun yanında gördüğünüz gibi bazı bloglarda kendiliğinden kayboluyor.

    YanıtlaSil